Vision för Östersjön 2030

Jens Perus och Johnny Berglund deltog i slutseminarium för projektet BaltSeaPlan i Berlin den 12 januari 2012. Titeln för konferensen var ”Advancing Maritime Spatial Planning: Results from the BaltSeaPlan project and beyond”. Många av de aktiviteter som genomförts inom BaltSeaPlan har en nära koppling till aktiviteter inom SeaGIS.

BaltSeaPlan har finansierats av EU:s Östersjöprogram och har haft som mål att stötta införandet av en fysisk havsplanering i partnerländerna. Partners från sju länder (Tyskland, Polen, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, och Sverige) har deltagit i projektet. Sju mindre områden i södra Östersjön har fungerat som demonstrationsområden för fysisk havsplanering. Information om BaltSeaPlan och demonstrationsområdena finns på projektets webbplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s