Nu är vi igång

Efter två dagar i ett vått och regnigt Björkö känner vi äntligen att projektet är igång på allvar. Efter en stor dos projektförvaltning och -administration var det dags att staka upp verksamheten för SeaGis för de kommande åtta månaderna.

Anteckningar från mötet
Anteckningar från mötet

Lite mer konkret än figurerna ovan blir det förstås med tiden men redan nu står det klart att vi har ett mycket trevligt och kompetent gäng som jobbar för samma mål. En juridisk kartering och utredning kör igång med en mjukstart i höst och med full gas i vinter. Samtidigt kodas det GIS-plattform så att tangentborden glöder. En riktigt enkel utmaning har vi inte åtagit oss, att skapa något juridiskt hållbart och enhetligt men ändå användarvänligt och attraktivt…men det visste vi förstås redan innan vi satte igång!

Allvarliga miner - trots det hade vi riktigt trevligt!
Allvarliga miner - trots det hade vi riktigt trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s