Referensgrupperna ger input till GIS dataplattformen

Arbetet med den GIS-baserade kart- och dataplattform, som utvecklas av IGIS i Lycksele har nu nått ett skede att projektets referensgrupper ombeds ge sina kommentarer på dess innehåll och funktionalitet. SeaGIS finländska referensgrupp ’Arbetsgruppen för integrerad förvaltning av skärgårds- och kustområdena i Österbotten’, som består av representanter från näringar, kommuner, statliga forskningsinstitutioner – och förvaltningsmyndigheter, håller sitt möte i Vasa  14 mars 2013. Under mötet presenteras och utvärderas plattformen.

I Sverige presenteras GIS-plattformen för styrgruppen för Södra Bottenvikens vattenråd den 26.2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s